Speeddaten voor vriendinnen in Den Bosch: Ons verslag!

Vriendschap / 10 juli 2019
Speeddaten voor vriendinnen in Den Bosch: Ons verslag!
Op woensdag 12 juni hebben wij onze tweede vriendinnen-speeddate avond gehouden, dit keer in het altijd mooie 's Hertogenbosch! Lees hier hoe de avond verlopen is.

Om half 8 stroomden de eerste deelnemers binnen. Altijd een beetje spannend om ergens alleen naartoe te gaan, dat snappen wij heel goed. Tegelijkertijd voelen wij ook een gezonde spanning, zou het weer net zo geslaagd worden als onze eerste avond?!

Tussen de worstenbroodjes

De gezellige ruimte van Bakkerij Royal zorgt gelukkig gelijk al voor een knusse sfeer, we worden namelijk omringd door Bossche Bollen, worstenbroodjes en andere lekkernijen. Heerlijk! Met de muntjes die de deelnemers bij binnenkomst ontvingen konden ze gratis drankjes halen en in no-time stond iedereen lekker te kletsen met theetjes en wijntjes.

vriendinnen-den-bosch

Speeddaten

Om 8 uur beginnen we met een uitleg en gaan we van start. Alle deelnemers zijn in subgroepen opgedeeld, zodat je min of meer met leeftijdsgenoten in gesprek raakt. In de eerste ronde zit je 1-op1 en heb je 3 minuten om kort kennis te maken, dus dat gaat snel. Renske van het tijdschrift Vriendin bewaakte goed de tijd en begon enthousiast te bellen zodra de tijd om was.

Na een korte pauze (waarbij iedereen hapjes en drankjes kreeg), zijn we verder gegaan in grotere groepen van 5 á 6 personen en kreeg iedereen de tijd om wat langer te praten. Er waren ook leuke gespreksstarters met grappige vragen waardoor het ijs snel werd gebroken.

vriendinnen-speeddaten

WhatsApp-groepen

Om half 10 zat het speeddaten er op en begon de borrel, die zo ontzettend gezellig was. Iedereen bleef lekker in groepjes met elkaar kletsen. Rond 23:00u liepen de laatste dames met een goedgevulde goodiebag én een Bossche bol de deur uit en keerden wij weer huiswaarts. Via de whatsapp-groepen die via ons die avond opgezet werden, zijn er leuke vrouwenclubs onststaan, zoals een eetclub, een spelletjesgroep, een spontane-uitjes-app, een festivalsgroep, etc. We krijgen nog steeds reacties dat er regelmatig met die groepen onderling wordt afgesproken dus het doel is behaald!

Zoek jij vriendinnen bij jou in de buurt?

Wij kijken terug op een geweldige avond! De volgende vriendinnen-speeddate avond staat gepland voor oktober. Zoek jij ook nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt? Onze website is daar speciaal voor opgezet, dus maak gerust een account aan om te zien of het iets voor je is. Lees hier hoe het werkt.


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 1 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

223584

Nieuwe leden

10-08-2020
10-08-2020
09-08-2020
09-08-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin