Kom naar onze vriendinnen-speedate event!

Vriendschap / 09 april 2019
Kom naar onze vriendinnen-speedate event!
Shutterstock
Eindelijk mag het hoge woord eruit! Wij gaan samen met het tijdschrift Vriendin de eerste Vriendinnen-speeddate van Nederland houden!

De leden van Vriendinnenonline wisten al een tijdje dat we iets leuks aan het organiseren waren en er werd al flink gespeculeerd op de site, maar we moesten het nog even geheim houden. Vanaf vandaag mogen we het eindelijk delen: Op woensdag 24 april wordt voor het eerst een avond speeddaten voor vriendinnen georganiseerd. Dé avond om nieuwe vriendinnen te ontmoeten!

Onze eerste avond vindt in Utrecht plaats

We hebben heel vaak de vraag gekregen of we zo'n avond willen organiseren en we luisteren graag naar jullie. Zo kunnen er nog meer vriendschappen gesloten kunnen worden en dat is natuurlijk waar we het allemaal voor doen. Deze eerste keer speeddaten vindt in Utrecht plaats. Woon jij nou niet in de buurt of kun je deze keer niet? Vul dan op deze pagina in waar je de volgende avond graag zou willen laten plaatsvinden, dan kunnen we daar rekening mee houden.

Hoe werkt het?

Tijdens de speeddate leer je elkaar kennen door middel van een aantal korte gesprekjes. Na afloop is er nog een gezellige borrel en kun je je, desgewenst, direct bij een van de whatsapp-groepjes aansluiten. Hiermee willen we jou op een ontspannen en laagdrempelige manier de kans bieden om in één klap potentiële nieuwe vriendinnen te leren kennen in jouw omgeving. Het belooft een gezellige avond te worden en hopelijk hou jij er een dierbare vriendin of zelfs een gezellig clubje vriendinnen aan over!

Korting voor onze members!

Deelname kost slechts €19,95 voor een gezellige avond inclusief hapjes, drankjes en een goed gevulde goodiebag. Leden van Vriendinnenonline krijgen €5,- korting! Pak deze korting hier op het forum.

Heb jij interesse? Schrijf je dan gauw in, want het zal mega snel gaan met de verkoop. Lees op deze pagina hoe het in zijn werk gaat!

lize-renske

Liefs Lize (Vriendinnenonline.nl) & Renske (hoofdredacteur Vriendin)


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (2)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 1 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

223176

Nieuwe leden

03-08-2020
02-08-2020
02-08-2020
01-08-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum