Het roer om: Van contractmanager naar eigenaar van een vintage kledingwinkel!

Style & Beauty / 05 december 2019
Het roer om: Van contractmanager naar eigenaar van een vintage kledingwinkel!
Dorine van Bree
Een nieuw filmpje in de serie 'het roer om'. Deze keer het verhaal van Anabelle die vertelt hoe zij haar droom tot werkelijkheid heeft gemaakt.

Wat doe je als je werk na 10 jaar routine wordt en je voelt dat het toch eigenlijk echt tijd is voor iets anders? Doorgaan of toch een switch maken? Anabelle koos voor het laatste en ging iets totaal anders doen. Dat gebeurt natuurlijk niet zomaar van het ene op het andere moment. Daar gingen de nodige twijfels aan vooraf. Maar... ze heeft de sprong genomen en is een leuke winkel begonnen.

Nieuwsgierig naar haar verhaal?

Kijk en luister hieronder naar het interview waarin Anabelle vertelt hoe zij tot die beslissing kwam, wat ze bij een volgende switch anders zou doen en welke tips ze voor jou heeft!


Deel dit:

Geschreven door: Dorine van Bree - www.dewerkcoach.nu

Dorine van Bree

Hoi, mijn naam is Dorine van Bree. Ik werk als zelfstandig loopbaancoach en trainer onder de naam De Werkcoach. Ik help mensen die op zoek zijn naar ander werk met het achterhalen en vinden van hun droombaan. Voor Vriendinnenonline blog ik over werk, werk zoeken en alles daar omheen. Wil je meer lezen? Vraag dan gratis mijn e-book aan: 'Netwerken, ook iets voor jou!' op www.dewerkcoach.nuLees meer over deze blogger

Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

223166

Nieuwe leden

03-08-2020
02-08-2020
02-08-2020
01-08-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin