Droge lippen verhelpen; zo doe je dat!

Style & Beauty / 29 oktober 2019
Droge lippen verhelpen; zo doe je dat!
Shutterstock
Nu het buiten kouder wordt zul je wellicht merken dat je lippen hierop reageren, met droge lippen als gevolg. Vervelend wanneer je bijvoorbeeld een mooie lippenstift op de lippen wil aan brengen. Hoe kun je die droge lippen verhelpen? Lees hier handige tips!

Scrubben

De beste manier om dode huidcellen van de lippen te verwijderen is d.m.v een lip scrub. Meng wat suiker (kies voor een zo fijn mogelijk korreltje) met een beetje kokosolie. Kokosolie heeft een antibacteriële, beschermende en herstellende werking. Ideaal dus voor de lippen. Breng de scrub aan en masseer deze heel voorzichtig in. De huid van de lippen is erg dun, ga dus met liefde en mildheid te werk. Je kunt de scrub vervolgens afspoelen en de lippen droogdeppen met een tissue. Scrub niet te vaak, dit irriteert de tere huid alleen maar. Doe dit alleen, wanneer er losse velletjes te zien zijn.

Verzorgen

Na het scrubben is het van groot belang de lippen goed te verzorgen. Kies een lippenbalsem met plantaardige oliën zoals bijvoorbeeld Sheabutter en laat ingrediënten zoals parfum, alchohol en kleurstoffen liever links liggen. Deze irriteren de dunne huid van de lippen waardoor je blijft smeren, misschien wel herkenbaar? Breng een beetje van de lippenbalsem aan en masseer dit goed in. Herhaal zonodig.

En zo, zijn je lippen binnen een handomdraai weer helemaal mooi. Happy herfst!


Deel dit:

Geschreven door: Lies (Lies Vertelt) - www.liesvertelt.nl

Lies (Lies Vertelt)

Hi, ik ben Lies, de eigenaresse van het online platform liesvertelt.nl Een platform over de mooie dingen van het leven, omdat iedere dag een cadeautje is! Naast mijn passie voor schrijven & fotografie, ligt mijn interesse bij yoga, en een gebalanceerd leven. Daarnaast ben ik schoonheidsspecialist en creatief ingesteld. Mijn motto: "geniet van de mooie (kleine) dingen die op je pad komen."Lees meer over deze blogger

Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 1 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

223584

Nieuwe leden

10-08-2020
10-08-2020
09-08-2020
09-08-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin