SPEEDDATEN VOOR VRIENDSCHAPPEN 

Samen met het tijdschrift Vriendin organiseren wij op regelmatig basis vriendinnen-speeddateavonden door het hele land. De voorgaande keren waren een groot succes en we hebben op de avond zelf als achteraf alleen maar enthousiaste reacties gehad!

Zoek jij ook leuke nieuwe vriendinnen om je vriendengroep mee uit te breiden? Daar is onze website speciaal voor opgezet! Maak op deze site een account aan en je kunt direct via de vriendinnen-zoekmachine en via het forum je sociale kring uitbreiden. Leden van de website krijgen ook 30% korting op onze vriendinnen speeddate-avonden!

WE KOMEN NAAR JOU!

Inmiddels hebben we meer dan 3000(!) aanvragen gehad om een vriendinnen-speeddate avond te gaan organiseren in andere regio’s en de volgende avonden worden inmiddels gepland!

Wil jij er de volgende keer ook bij zijn?

Wil jij de op één van onze volgende speeddate-avonden zijn? Geef dan onderaan deze pagina aan in welke regio wij moeten komen. Als je op deze lijst staat, zullen wij je een mail sturen zodra we het bij jou in de buurt gaan organiseren. Zo krijg jij als allereerste de kans om je tijdens de voorinschrijvingen aan te melden, want de plekken zijn gewild en snel vergeven.

We zien je graag op één van de volgende avonden!

Aanmelden
Leuk! Maar ik kan deze keer helaas niet deelnemen.
Het lijkt me leuk om de volgende keer te speeddaten in de provincie:
Stuur me een update bij de volgende speeddateavond. E-mail:

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

259846

Nieuwe leden

17-01-2021
16-01-2021
16-01-2021
15-01-2021

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin