Hoe werkt het?

Nieuwe mensen leren kennen is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Niet iedereen maakt zomaar een praatje met een onbekende. Daarom leer je hier bij Vriendinnenonline op een laagdrempelige manier nieuwe mensen kennen om zo je vriendenkring uit te breiden. Vriendinnenonline is de grootste online vriendinnen website van Nederland. Er zijn zoveel leuke dames die een vriendin zoeken omdat bijvoorbeeld oude vriendschappen verwateren, je verhuisd ben, leuke dingen wilt ondernemen met andere vrouwen of gewoon voor een gezellig gesprek!

Dit is de plek waar je moet zijn! Het is vertrouwd, toegankelijk en je kunt leuke contacten opdoen met andere dames, gewoon meekletsen of je aansluiten bij één van de vele vriendinnenclubs. Er hebben zich inmiddels ruim 48.000 vrouwen zich geregistreerd vanuit heel Nederland, dus genoeg vrouwen bij jou in de buurt.

Maak je profiel

Maak via de knop ‘registreren’ een persoonlijk account aan. Vul hierbij een aantal gegevens over jezelf in en voeg een foto van jezelf toe. De inschrijfkosten zijn eenmalig € 14,95.

De vriendinnen-zoekmachine

In onze vriendinnen-zoekmachine kun je zoeken naar andere leden op de site. Zie je een profiel dat je aanspreekt? Stuur deze persoon dan een privébericht of vriendschapsverzoek.

Zoeken op woonplaats, leeftijd en interesses

In de vriendinnen-zoekmachine staan alle actieve leden. Je kunt hier gericht zoeken door te filteren op je woonplaats, leeftijd, interesses en/of op een levensfase (zoals moeder, single, weduwe etc).

Start een vriendinnenclub

Op het forum kun je een prikbordberichtje plaatsen, waarmee je bijvoorbeeld een gezellig gesprek kunt beginnen of een vriendinnengroep kunt starten. Denk hierbij aan een ‘Whatsappgroep Gelderland’, ‘Eetclub Utrecht’, 'Knutselen omgeving Den Bosch' etc etc.

Sluit je aan bij een bestaande club

Je kunt je natuurlijk ook aansluiten bij een van de vele groepjes die er al zijn! Op het forum ontstaan veel whatsapp-groepen bij jou in de buurt, waar onderling regelmatig leuke dingen worden gedaan. Meld je aan bij één van de beheerders.

Nieuwe vriendinnen!

Je weet zeker dat iedereen op de site ook open staat voor leuke nieuwe contacten. Daarom is het ook eenvoudig en laagdrempelig om nieuwe vriendinnen te vinden. Vriendschappen maken kan dus individueel of met een groepje en was nog nooit zo makkelijk!

Waar betaal ik voor?

Ben je nieuw op Vriendinnen Online? Dan betaal je eenmalig €14,95 inschrijfkosten. Wij zijn een sociale onderneming, wat inhoudt dat we het maatschappelijke belang hoge prioriteit geven. Daarom werken wij niet met abonnementen waar je aan verbonden zit, maar slechts met een eenmalige bijdrage. Daarna kun je altijd en onbeperkt deelnemen aan de website.


Deze bijdrage hebben wij nodig om de website te kunnen laten bestaan. Elk nieuw account neemt namelijk serverruimte in beslag waar wij voor betalen en we hebben mensen werken op de redactie, voor het websitebeheer, de customer service en de technische support. Omdat wij geen persoonlijke gegevens doorverkopen, vragen wij deze bijdrage zodat Vriendinnen Online nog jaren kan blijven doorgroeien!

Bij vragen

Mocht je nog vragen hebben dan kan je een email sturen naar en wij proberen je bericht snel te beantwoorden.

Schrijf je snel in

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

229998

Nieuwe leden

23-11-2020
23-11-2020
22-11-2020
22-11-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum

Kletspraatje
Online contact
19
Noord-Holland
online vegan kookclubje
8