Week van de loopbaan 2019

Daily life / 16 september 2019
Week van de loopbaan 2019
Het is weer zover. Van 16 tot 21 september is er een landelijke week van de loopbaan. Er zijn dan in het hele land allerlei loopbaanactiviteiten georganiseerd.

Wat?

In het hele land openen erkende loopbaanprofessionals hun deuren en bieden allerlei (gratis) activiteiten aan.
Een mooie manier om te kijken wat bijvoorbeeld een loopbaancoach voor je zou kunnen betekenen maar ook om gewoon inspiratie op te doen voor je loopbaan. Het aanbod varieert van gratis coachgesprekken, workshops, webinars, cv-checks, wandelingen en nog veel meer.

Waarom?

Ben je op zoek naar tips, inspiratie of iemand die met je meedenkt? Maak dan gebruik van de mogelijkheden die er aangeboden worden. Het is zowel bedoeld voor werkzoekenden als voor mensen die hun huidige werk eens onder de loep willen nemen.

Waar?

Op de site van Noloc kun je zien bij welke professionals bij jou in de buurt je terecht kunt. Maak vrijblijvend contact met een loopbaancoach of jobcoach bij jou in de buurt en krijg persoonlijk advies over jouw loopbaanvraag.

Zelf doe ik als loopbaancoach natuurlijk ook mee. Mijn aanbod is zowel online als offline en je vindt het hier. Maak gebruik van de mogelijkheden en doe er je voordeel mee!


Deel dit:

Geschreven door: Dorine van Bree - www.dewerkcoach.nu

Dorine van Bree
Hoi, mijn naam is Dorine van Bree. Ik werk als zelfstandig loopbaancoach en trainer onder de naam De Werkcoach. Ik begeleid mensen die iets anders willen met het ontdekken wat voor werk er past bij wie ze nu zijn en wat ze belangrijk vinden. Voor Vriendinnenonline blog ik over werk, werk zoeken en alles wat daarmee te maken heeft.
Wil je meer loopbaaninspiratie? Vraag dan gratis de videoserie 'De loopbaanswitch!' aan: www.dewerkcoach.nu/loopbaanswitch/
Lees meer over deze blogger

Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 1 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

226380

Nieuwe leden

21-09-2020
21-09-2020
21-09-2020
21-09-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum