Waarom een ijsblokjesmachine niet mag ontbreken op je werk

Daily life / 07 januari 2020
Waarom een ijsblokjesmachine niet mag ontbreken op je werk
https://unsplash.com/photos/fLraEdy7LMs
Een ijsblokje in je glas maakt een drankje net een tikkeltje lekkerder, toch? Zeker als we zo het voorjaar en de zomer weer ingaan. Een ijsblokjesmachine klinkt misschien als overbodige luxe, maar stiekem is het de investering meer dan waard voor op kantoor. Veel mensen kiezen namelijk voor de optie om een ijsblokje toe te voegen aan hun drankje, wanneer je het hen aanbiedt. Moet jij je baas of collega’s overtuigen? Check onderstaande redenen om ze over de streep te trekken!

1. Het maakt de werkplek nog aantrekkelijker

Je ziet bij steeds meer bedrijven dat het assortiment aan drankjes voor werknemers toeneemt en ook is er steeds meer apparatuur beschikbaar zodat het je aan niks ontbreekt tijdens de uren die je op kantoor aan het knallen bent. Door hier een ijsblokjesmachine en bijvoorbeeld leuke glazen aan toe te voegen, maak je de werkplek aantrekkelijker en comfortabeler. Het lijkt een kleine, luxe extra, maar het is een wel gewaardeerd cadeautje voor veel werknemers. Bovendien zullen klanten aangenaam verrast zijn bij het horen van deze optie tijdens een zakelijke afspraak.

2. Het stimuleert om goed te drinken

Het stimuleert om meer te drinken, want je bent nou eenmaal sneller geneigd om nog wat drinken als het lekker gekoeld is. Citroentje erbij en voila: je hebt een heerlijke verfrissend drankje. Bijkomend voordeel: het is een veel gezonder alternatief op de sloot koffie die anders de hele dag door genuttigd wordt!

3. De zomers worden steeds langer

Oké, we zitten momenteel nog middenin de winter, maar vooral in de zomer zal de afname aan ijsblokken groter worden. De afgelopen jaren merkte je al wel dat de zomers langer en warmer aan het worden zijn. Met een hittegolf houden jullie straks het hoofd makkelijk koel met wat ijskoude drankjes op de hoek van je bureau!

4. Beter voor het milieu

Drinken jullie nu veel frisdrank uit blikjes of plastic flesjes? Dan is het, met oog op het maatschappelijk verantwoord ondernemen, ook het overwegen waard om werknemers te stimuleren om zelf heerlijke frisse drankjes te maken en daarmee de plastic en blik consumptie af te laten nemen. Zoals je in dit recept ziet, is dit veel makkelijker dan in eerste instantie misschien gedacht!


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 1 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

230002

Nieuwe leden

23-11-2020
23-11-2020
22-11-2020
22-11-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin