Koop voor een habbekrats een mooi design voor je CV en maak indruk met je sollicitatie!

Daily life / 24 februari 2020
Koop voor een habbekrats een mooi design voor je CV en maak indruk met je sollicitatie!
House of Ambition
Je CV is samen met je motivatiebrief het eerste dat een bedrijf of recruiter van jou ziet. Moderne CV’s bestaan al lang niet meer uit een saai A4-tje waarop je je opleiding en werkervaring achter elkaar opsomt. Mensen zijn tegenwoordig erg visueel ingesteld.

Een duidelijk en professioneel ogend CV is niet alleen mooi om te zien, maar zorgt er ook voor dat jij je kwaliteiten en ervaring zo optimaal mogelijk kunt presenteren aan de recruiter. Ben jij niet echt handig op de computer of heb je er gewoon geen tijd voor? Je kunt tegenwoordig voor een klein bedrag een mooie CV template kopen bij House of Ambition, gemaakt door een leuke creatieve meid. Zij ontwerpt allemaal handige dingen op de computer voor de werkende vrouw (oke, mannen mag ook) en deelt deze met je voor een klein bedrag. Ideaal!

Time to shine!

Bij een sollicitatie heb je maar één kans om een goede eerste indruk te maken. Je wilt er tussen de andere sollicitanten uit springen en uitgenodigd worden voor een gesprek, toch? Met een nette opmaak en korte en krachtige teksten over je kwaliteiten, opleiding en werkervaring kun je een helder beeld schetsen voor de recruiter en vertellen waarom jij de ideale kandidaat voor een functie bent. Lees hier nog meer tips over hoe je een goede sollicitatiebrief kunt schrijven.

cv templates

Hoe werkt zo'n CV-template?

Ga naar de website van House of Ambition en kijk welke CV-template bij jou past. Deze kun je in je winkelmandje stoppen en voor een bedrag tussen de €3,95 en €5,95 aanschaffen. Dit template is vervolgens van jou en je kunt hem dan ook zo vaak gebruiken als je wilt.

Je ontvangt -na het afrekenen- namelijk direct een Zip-bestand met daarin het gewenste template. Dit is een Word-bestand, zodat je hem zelf makkelijk kunt invullen zonder dat je ingewikkelde designprogramma's nodig hebt. Vul alles over jezelf in dit Wordbestand in, zoals jouw opleiding, ervaring, kwaliteiten en upload een foto van jezelf. Tot slot sla je hem op en verstuur hem om die leuke baan in de wacht te slepen!

Laat die uitnodiging voor een sollicitatiegesprek nu maar komen, succes!


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 1 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

229998

Nieuwe leden

23-11-2020
23-11-2020
22-11-2020
22-11-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum

Kletspraatje
Online contact
19
Noord-Holland
online vegan kookclubje
8